DORDRECHT – Voor Frans Klaver Tuinen is geen klus te groot. Ontwerp, aanleg of onderhoud: bij Klaver Tuinen wordt alles uit handen genomen, van elk klein klusje tot complete aanleg of renovatie.

Niet alleen het aanleggen van (sier)bestrating verzorgt Klaver Tuinen. Ook op het gebied van onderhoud is het bedrijf een vakkundige partner. Op afspraak of op contractbasis zorgen de hoveniers voor een tuin in topconditie. Verder is Klaver Tuinen actief op het gebied van vijveraanleg (zelfbouw of casco), levering en opbouw van blokhutten, carports, priëlen en pergola’s en het plaatsen van schuttingen en tuinafscheidingen in vele varianten.

Onderhoudsvrije tuinen
Ook is Klaver Tuinen gespecialiseerd in het aanleggen van onderhoudsvrije tuinen. Volgens Frans is dit een van de grootste wensen van de klant: “Op dit moment wil men niet continu bezig zijn in de tuin, maar er gewoon volop genieten.” Klaver Tuinen is pas klaar als de klant tevreden is. Van tevoren worden alle afspraken duidelijk vastgelegd en op papier gezet. Desgewenst maken de tuinarchitecten van tevoren een ontwerp/beplantingsschema op basis van de wensen van de klant, maar zelfs tijdens de aanleg zijn in overleg nog aanpassingen mogelijk. “Daar doen we niet moeilijk over. Het eindresultaat moet gewoon prima in orde zijn.” De klant weet bovendien altijd van tevoren waar hij aan toe is qua prijs en resultaat.

Wie samen met Frans Klaver Tuinen de plannen voor zijn/haar tuin wil doorspreken, kan bellen voor een gratis en vrijblijvende afspraak, via tel. 7440174.