DORDRECHT –

Noltee maakte een afspraak met een Body Stress Release practitioner. “Na een aantal sessies waren mijn klachten verdwenen en voelde ik me veel energieker! Dit, en om andere mensen te helpen, waren voor mij de motivatie om voor dit mooie vak te kiezen. Sinds november 2011 ben ik gecertificeerd Body Stress Release practitioner en heb ik mijn eigen praktijk in Dordrecht.”

“Het afgelopen jaar hoorde ik cliënten hun klachten vaak afschuiven op de leeftijd, of dat het in de familie zit”, vervolgt Noltee. “Sommigen kregen zelfs te horen dat ze maar moeten leren leven met pijn en ongemakken. Maar dit is vaak helemaal niet nodig. Het kan spierspanning (body stress) zijn en dat is te verhelpen. Wat ik veel meemaak, is dat cliënten na een aantal behandelingen aangeven dat ook allerlei andere klachten zijn verdwenen. Onverklaarbare pijnen en beperkingen die ze als ‘normaal’ waren gaan beschouwen. Mensen zitten letterlijk veel beter in hun vel.”

Nog steeds is Tamara Noltee verbaasd over het grote zelfherstellend vermogen van het lichaam en dat het kan worden geactiveerd met Body Stress Release. Body Stress Release is voor iedereen, jong en oud en wordt vergoed door onder andere Zilveren Kruis, FBTO, ONVZ en Avero.

Voor meer informatie:

BSR Dordrecht

Tamara Noltee

Oudenhovenstraat 1

3311 GK Dordrecht

06-23125853

info@bsrdordrecht.nl

www.bsrdordrecht.nl