DORDRECHT – De introductie van de nieuwe ŠKODA Octavia, eind maart, luidde ook het begin in van een samenwerking tussen Van der Valk Hotel Dordrecht en Ames ŠKODA Centrum. Dat die samenwerking leuke gevolgen kan hebben, dat bemerkten drie prijswinnaars op een stralende zaterdagochtend. Op de foto: links de heer Poots met echtgenote en zoon, naast hen de heer Gijzen. Voor de auto staat Van de Noort met echtgenote, rechtsachter Diederik Vermeulen en Reinier de Koning.

Drie van de eerste twintig kopers van een nieuwe Octavia maakten namelijk kans op een gratis overnachting in een luxe suite van het Van der Valk Hotel. De drie gelukkigen (heer Poots van Bakker Accountants en adviseurs en de heren Van de Noort en Gijzen werkzaam bij ECC groep) namen zaterdag hun prijs in ontvangst in de vorm van een cheque.

De prijswinnaars waren zonder uitzondering erg blij met hun prijs en zien er al naar uit om de cheque te verzilveren. De cheques kregen zij uit handen van hotelmanager Diederik Vermeulen namens Van der Valk Hotels en Reinier de Koning van Ames ŠKODA Centrum. De samenwerking tussen de twee familiebedrijven is al zichtbaar geweest door de plaatsing van twee Octavia’s op het bordes van het hotel. In een eerder gesprek lieten Ben van der Valk en manager ŠKODA Reinier de Koning weten dat de filosofie van beide merken overeenkomt; genieten van de luxe van een klasse hoger tegen de prijs van een klasse lager.