DORDRECHT –

Sinds enkele weken heeft de Walvis zijn tweede locatie aan de Ploegstraat in Dordrecht. Deze nieuwe locatie bevindt zich bij de wijken Dubbeldam, de Hoven en Stadspolders, nabij het CBR en naast Monster Auto. Met deze nieuwe vestiging heeft de Walvis vier wasstraten in de Drechtsteden, twee in Dordrecht, één in Hendrik-Ido-Ambacht en de vorig jaar geopende wasstraat in Sliedrecht. De nieuwe locatie is de grootste van de Walvis tot nu toe, voorzien van de modernste wasstraat in de regio. Deze moderne wasstraat heeft de nieuwste kettingbaan, die veilig is voor iedere velg. Een uniek polish station, extra drogers en een nadroog station.

Milieuvriendelijk

Uiteraard gaat deze locatie verantwoord om met het milieu. Er is niet alleen een modern waterrecyclingsysteem, er is ook gelet op het water- en chemieverbruik per auto en het stroomverbruik. Ook bij deze locatie wordt de auto voorbehandeld voordat deze de wasstraat in gaat. De walvis gaat voor de beste kwaliteit, daarbij is een goede handmatige voorwas noodzakelijk. Uiteraard geldt bij de Walvis een schoongarantie, de auto is altijd schoon. Niet tevreden? Dan wordt de auto nogmaals gewassen.

Service

Ook bij deze nieuwe locatie kan er gratis gestofzuigd worden na gebruik van de wasstraat. Een centraal stofzuigersysteem zorgt voor optimale zuigkracht, er zijn binnen en buiten stofzuigerplaatsen. Ook is er gratis papier aanwezig voor bijvoorbeeld het droogmaken van de deurposten. Klanten kunnen bovendien gratis gebruik maken van de mattenwassers en –kloppers en er is een gratis bandenspanningsmeter om de autobanden op de juiste spanning te brengen.

Blijvend voordeel

Vraag de nieuwsbrief aan op www.wasstraatwalvis.nl. Ontvang dan niet alleen alle nieuwtjes, maar krijg ook regelmatig kortingsbonnen en leuke acties in de mail.  Voor blijvend voordeel is er de waspas. Krijg bij aanschaf of opwaardering altijd een bonus en scherpe prijzen bij het wassen. Zo blijft de Walvis altijd de voordeligste wasstraat.