DORDRECHT – De Haarfabriek is al vijf jaar van alle markten thuis. In de Wielwijkse salon kan het hele gezin, dames, heren en kinderen, terecht voor de beste knip- en kleurbehandelingen. Speciaal voor het lustrum heeft de eigenaresse een actie verzonnen. Hiervoor werkt ze samen met een collega-ondernemer.

“Iedereen die op 14 of 15 juni boodschappen doet bij AH Van der Poel krijgt een kortingsbon van 2,50 euro, te besteden in De Haarfabriek”, vertelt eigenaresse Maria Monster. Voor ze vijf jaar geleden met haar eigen zaak begon, werkte ze al op deze locatie. “In dit pand heeft vanaf de opening van het winkelcentrum een kapsalon gezeten.”

Bruidskapsels

Maria werkt met een vaste staf van vijf mensen, stuk voor stuk professionals met veel ervaring. “Onze specialiteiten zijn bruidskapsels en opsteken”, legt Maria uit. “We hebben al voor ontelbare bruidjes een prachtig kapsel verzorgd voor de mooiste dag van hun leven. Bijzonder is dat we een proef- en bruidskapsel aanbieden voor slechts 80 euro. Dat is een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.” Ook voor trendy kapsels en extensions kunnen klanten in De Haarsalon terecht. Maria: “Natuurlijk geven we ook advies over het meest geschikte stylingproduct en helpen klanten bij het oplossen van hun haarproblemen.”

Webshop

De Haarfabriek werkt zonder afspraak. Daarbij komen de kapsters ook bij klanten thuis. Verder verkoopt Maria via haar webshop producten van de exclusieve merken J Beverly Hills, Biosilk, Orofluido, Maria Nila, CHI, Goldwell en Vitality’s.

De Haarfabriek is zes dagen per week geopend en is gevestigd aan de M. Harpertsz Trompweg 18, 3317 BT Dordrecht. Telefoon: 078-6180441, e-mail: info@dehaarfabriek.nl. Meer informatie en openingstijden zijn te vinden op de website www.dehaarfabriek.nl; bestellingen zijn te plaatsen via dehaarfabriek.com.