DORDRECHT – Yvonne Markesteijn begon tien jaar geleden met kinderdagverblijf Happy 4 Kids. Ze wilde weer aan het arbeidsproces deelnemen. Ondanks een moeizame start was het verblijf na een half jaar zeer succesvol. Binnen een jaar werd zelfs naar uitbreiding, een tweede locatie, gezocht. Dat bleek, in die tijd, geen eenvoudige zaak.

Het duurde tot 1 januari 2007 tot het tweede kinderdagverblijf open ging. Op een toplocatie: aan de Burgemeester de Raadtsingel, recht tegenover het station. Op de Beverwijckstraat is er een leuke samenwerking ontstaan tussen zorgcentrum het Stadswiel en het kinderdagverblijf.

In de afgelopen jaren heeft Happy 4 Kids veel aan opleidingen voor het personeel gedaan, kwaliteit staat dan ook hoog in het vaandel. Door het voeren van VVE (Voor- en vroegschoolse educatie) is er ook een leuke samenwerking met de gemeente ontstaan. Alle kinderen worden volgens een vast programma minimaal twee keer per jaar geobserveerd. De vorderingen van het kind worden met de ouders/verzorgers besproken. Ondanks de crisis blijkt dat kwaliteit een waarborg is voor een goed functionerende organisatie. De meeste pedagogische medewerkers zijn meer dan vijf jaar in dienst bij Happy 4 Kids. Wat aangeeft dat Happy 4 Kids ook een prettige werkomgeving is. Vol vertrouwen ziet de directie van kinderdagverblijf Happy 4 Kids dan ook de toekomst tegemoet.