ZWIJNDRECHT – Winkelcentrum Walburg in Zwijndrecht en Service Only, hét adres voor service en onderhoud aan de auto, hebben een unieke actie opgezet voor de bezoekers van het winkelcentrum. Door mee te doen aan deze actie wordt gespaard voor een gratis APK ter waarde van 25 euro.

Robert van Dam van Service Only legt uit hoe de actie werkt: “Van 27 juli tot en met 30 september ontvangt u bij elke 10 euro aan boodschappen bij de winkels van Walburg een stempel. Bij 30 stempels is de spaarkaart vol en kunt u de spaarkaarten inleveren bij de servicebalie van de Hema, Jumbo of Albert Heijn. Hier ontvangt u een waarde cheque voor een gratis APK bij Service Only.”

Service

Robert van Dam vertelt waarom Service Only en Winkelcentrum Walburg de handen ineen hebben geslagen. “We willen klanten van Walburg  graag wat extra’s bieden. Daarnaast willen we een gratis APK aanbieden om bezoekers van Walburg kennis te laten maken met de voordelen van Service Only. Wij bieden service voor elk merk en type auto. Voor een vakkundige APK en goed advies is Service Only het juiste adres. En met zeven vestigingen in de regio is er altijd wel een Service Only bij u in de buurt.”

Welkomstkortingen

Voor nog meer mooie aanbiedingen delen op zaterdag 27 juli en zaterdag 10 augustus promotiedames van Service Only folders uit met mooie welkomstkortingen voor Service Only. “Denk hierbij aan een voucher voor een gratis vakantiecheck en een voucher om de bandenspanning op peil te brengen. Bovendien zijn er ballonnen voor de kinderen.”

Service Only Zwijndrecht is te vinden aan de Langeweg 350 in Zwijndrecht. Meer informatie via tel. 6199350 of info@serviceonly.nl.