ALBLASSERDAM – Wie voor 16 september een aankoop doet bij Belisol Drechtsteden ontvangt het HR++glas er voor een euro bij. Zo wordt de betrouwbare kwaliteit van Belisol wel heel erg betaalbaar.

Belisol is een franchiseorganisatie met 35 jaar ervaring en 74 filialen in Europa. Sorub Gaind bedient met zijn filiaal in Alblasserdam de Drechtsteden. “We hebben onze grote showroom langs de A15, pal naast Hornbach, pas helemaal verbouwd”, vertelt hij. In die showroom vindt de klant een uitgebreide keuze in kozijnen en deuren in kunststof, hout en aluminium. Daarnaast is Belisol sterk in dakkapellen, garagedeuren en rolluiken. “Wij werken met eigen personeel en kunnen daarom een garantie geven van tien jaar op hang- en sluitwerk, de montage en het complete product. En vanwege de grote organisatie die er achter staat, is de klant altijd verzekerd van de levering van zijn product.”

Zekerheid

De vernieuwde showroom van Belisol Drechtsteden aan de Kelvinring56 inAlblasserdam is dagelijks geopend van 09.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Daarnaast is het mogelijk om een (vrijblijvende) afspraak te maken in de avonduren. De Belisol-adviseur kan de uitgebreide mogelijkheden op het gebied van materialen, kleuren en stijlen laten zien en alles vertellen over zaken als esthetiek, onderhoud en technische vereisten. Daaruit komt een vrijblijvende offerte. Deze kan overigens ook via de website aangevraagd worden: drechtsteden.belisol.nl. Na het opmeten, de productie op maat en de vakkundige montage kan Belisol ook assisteren bij het aanvragen van eventuele premies/subsidies. En ook daarna heeft de klant dankzij de lange garantie dus de zekerheid van tevredenheid.

Kijk voor meer informatie ook op www.belisol-drechtsteden.nl.