DORDRECHT – Bij Juwelier Avenue op het Bagijnhof konden aanstaande bruidsparen al terecht voor hun trouwringen. Sinds kort is er op de verdieping boven de winkel echter een aparte studio ingericht voor dit doel. In een rustige, huiselijke sfeer kunnen stellen een keuze maken uit het grote aanbod trouw- en partnerringen.

Het concept van een aparte trouwringenstudio is niet nieuw, vertelt Michel Ardon van Avenue. “Verschillende collega’s in het land hebben er al positieve ervaringen mee”, weet hij. “Bij een klassieke juwelier speelt dit minder, maar wij zijn natuurlijk een trend-winkel. Het is fijn voor de klant dat we ze nu in een aparte, sfeervolle ruimte kunnen ontvangen en onder het genot van koffie en een koekje in alle rust de trouwringen kunnen uitzoeken.” Avenue heeft in dit segment drie merken in huis: Eclat, Promises en Breuning. Samen zijn ze goed voor een enorme keuze in materiaal, uiterlijk en prijs. Vanaf een paar zilveren ringen voor rond de 300 euro tot “hoe gek je het zelf wilt maken.” In de winkel zijn dummy’s aanwezig. De bestelde ringen worden gemiddeld na een week of drie, desgewenst gegraveerd, geleverd.

Horloges

Naast de trouwringen blijft Juwelier Avenue natuurlijk vooral ook dé trendy horlogezaak van Dordrecht met merken in de stal als Guess, GC, Michael Kors, Armani,  Diesel, DKNY, Fossil, Ice Watch, Kyboe!, Casio G-shock, CK, Tommy Hilfiger, TW Steel, Marc Coblen, Seiko, Certina, Breil. En daarnaast is er de eigentijdse collectie sieraden van onder meer TiSento, Blush, Eclat, MiMoneda, CK jewelry, Silk, TOV Essentials, Josh, Guess Jewelry, Diesel, DKNY, Fossil, Biba en binnenkort Michael Kors sieraden.

Juwelier Avenue is te vinden op het Bagijnhof 4 in het centrum van Dordrecht. De winkel is zes dagen per week en op koopzondagen open. Via www.avenuetrouwringen.nl kan een afspraak gemaakt worden in de trouwringenstudio. Maar zomaar binnen lopen kan ook.