DORDRECHT – Winkelcentrum Bieshof en Service Only, hét adres voor autoservice en -onderhoud, hebben een unieke actie opgezet voor de bezoekers van de winkelcentra. Door mee te doen aan deze actie sparen klanten heel gemakkelijk voor een gratis APK ter waarde van 25 euro.

Gerrie de Greef van Service Only legt uit hoe de actie werkt: “Van 25 september tot en met 30 november ontvangt u bij elke 10 euro aan boodschappen bij de winkels in Bieshof een stempel. Bij dertig stempels is de spaarkaart vol en kunt u de spaarkaarten inleveren bij wijnhandel Frans v.d. Hoogen. Hier ontvangt u een waardecheque voor een gratis APK bij Service Only.”

Elk merk en type auto

Gerrie de Greef  vertelt waarom Service Only en winkelcentrum Bieshof de handen ineen hebben geslagen. “We willen klanten van Bieshof graag wat extra’s bieden. Daarnaast willen we een gratis APK aanbieden om bezoekers van Bieshof kennis laten maken met de voordelen van Service Only. Wij bieden service voor elk merk en type auto. Voor een vakkundige APK en goed advies is Service Only het juiste adres. En met zeven vestigingen in de regio is er altijd wel een Service Only bij u in de buurt.”

Welkomstkortingen

Op zaterdag 28 september en zaterdag 12 oktober zullen promotiedames van Service Only in het winkelcentrum te vinden zijn die alle voordelen van Service Only kunnen vertellen. Bovendien zijn er ballonnen voor de kinderen.

Service Only Dubbeldam, Ambachtstraat 2A in Dordrecht. Tel: 6309556 of info@serviceonly.nl.