DORDRECHT – Bowling & Partycentrum De Merwehal aan de Baanhoekweg wordt steeds mooier en steeds uitgebreider. En dus ook steeds aantrekkelijker voor een bezoek. De maanden september en oktober zijn daar een prima moment voor, want de Merwehal viert dan zijn dertigjarig bestaan met zeer scherpe prijzen.

Onbeperkt steengrillen, gourmetten of barbecueën en daarbij een uurtje bowlen kost in deze twee feestmaanden bijvoorbeeld maar 17,50 (maandag tot en met woensdag) of 19,50 euro (donderdag tot en met zondag). “Wij komen de mensen graag een beetje tegemoet in deze moeilijke tijden”, zegt Jacqueline Klaare. Zij is nu tien jaar eigenaresse van de Dordtse uitgaansgelegenheid, een dubbel jubileum dus eigenlijk. “We hebben liever een gezellig volle zaak met wat lagere prijzen.”

Steeds leuker

Door steeds te veranderen en te vernieuwen blijft de Merwehal goed bezocht worden. De meest recente aanwinst, een 25 meter lang indoor springkussen/stormbaan, is daar een goed voorbeeld van. “Voorheen gingen bezoekers na anderhalf uur weer naar huis, omdat de kinderen zich begonnen te vervelen. Nu moeten de ouders hun kinderen op een gegeven moment naar buiten trekken”, vertelt de eigenaresse lachend. “De kinderen kunnen zich veel langer vermaken, terwijl de ouders rustig een drankje drinken aan de bar. Je bent zo drie uur verder.” De bezoekers kunnen zich ook vermaken in de fun- en gamehoek, waarvoor ze bij binnenkomst al een muntje voor een gratis een spel krijgen. “En de komende tijd gaan we ons nog meer richten op het uitbreiden van het speelaanbod.”

Zestien banen

Bowling De Merwehal is dus ideaal voor een kinderfeestje of een familie-uitje. Maar natuurlijk kunnen bezoekers ook gewoon alleen langskomen voor een drankje en een uurtje bowlen op één van de liefst zestien banen. Ook hier gelden tijdelijk extra feestelijke tarieven. Om het voor de kinderen leuker te maken, kan ingesteld worden dat de goot bij hen telkens omhoog komt. Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden, de prijzen en de openingstijden op www.bowlingcentrum.nl/dordrecht of bel met tel. 6164777.