PAPENDRECHT – Het is een landelijk gegeven dat als ergens een supermarkt van C1000 sluit, de omliggende winkels van die keten een hoop extra aanloop krijgen. Dat ondervond zeker ook C1000 Westpolder in Papendrecht na het recente vertrek van de C1000 van het Damplein in Dubbeldam. Dat zit hem vooral in het ‘actiegeweld’, zoals bedrijfsleider Wim Benjamins het noemt. Maar hij noemt moeiteloos nog meer sterke punten op die klanten voor C1000 doet kiezen.

Het begint inderdaad vooral bij de sterke aanbiedingen van de keten, vertelt Benjamins, sinds twee jaar bedrijfsleider van C1000 Westpolder. “Op maandag en dinsdag beginnen we de week altijd met twee heel sterke aanbiedingen, waarmee we de goedkoopste van het land zijn. Daarnaast hebben we natuurlijk drie of vier keer per jaar de inmiddels zeer bekende euroactie met honderd aanbiedingen voor een euro. En daarbuiten hebben we ook zeer regelmatig aantrekkelijke klantenacties en aanbiedingen. Zoals nu zeven weken lang de pakketactie. Bij iedere 10 euro besteding krijgen klanten een zegel en wekelijks bij bepaalde actieproducten extra zegels. Als ze veertig zegels gespaard hebben, krijgen ze een boodschappenpakket ter waarde van liefst 43 euro cadeau. En met het oog op de sombere Prinsjesdag-berichten krijgen onze klanten deze vrijdag en zaterdag dubbele zegels.”  Een mooie gelegenheid voor een bezoekje aan de Papendrechtse C1000 dus.

Vol, schoon, vers

Tot zover het actiegeweld. Benjamins over de andere sterke punten van C1000: “Een eigen banketbakker die iedere dag vers gebak maakt in onze winkel. Twee slagers die het vlees en de vleeswaren vers snijden en inspelen op de wensen van onze klanten. En een geheel eigen assortiment in de winkel.” En meer in het algemeen: “We doen elke dag onze uiterste best voor een aantrekkelijke winkel. Vol, schoon en vers is daarbij ons motto.” C1000 is al jarenlang sterk verankerd in de Papendrechtse samenleving en sponsort veel evenementen in het dorp. Volgend jaar wordt het jubileumfeest meegevierd van het dan veertigjarige winkelcentrum. Daar is overigens het parkeren gratis.

C1000 Westpolder is geopend van maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur, en donderdag en vrijdag tot 21.00 uur. Kijk voor meer info op www.c1000.nl/papendrecht. En bekijk iedere woensdag in deze krant de weekaanbiedingen.