DORDRECHT – Winter 2013 wordt het seizoen waarin blauw het nieuwe zwart wordt. Wolky profileert zicht al jaren als kleurrijk schoenenmerk. Daarom zijn veel van de nieuwe Wolky modellen, naast zwart en bruin, in het blauw uitgevoerd. Ook de kleuren cognac en rood zijn goed vertegenwoordigd.

De musthave voor dit seizoen; het enkellaarsje, is volop terug te vinden. Elke serie met een eigen kenmerk qua zool en hak, de gebruikte leersoort, het design en de afwerking. Eén ding hebben alle modellen gemeen: de topklasse én het comfort van Wolky. Dankzij de uitneembare, anatomisch gevormde zolen, de kwaliteitsmaterialen en de comfortabele leest zijn deze heerlijk zittende schoenen zonder meer made for walking! Bijvoorbeeld de Experience; bij deze nieuwe serie gebruikt Wolky een paar van zijn ingenieuze troeven. De hak kan hoger zijn, zonder aan comfort in te boeten, doordat de voet (het voetbed) ‘verzonken’ ligt in de hak. Voor de zool is flexibel rubber gebruikt, dat de schokken perfect onder de bal van de voet opvangt. De modellen zijn ook zo uitgevoerd dat er vrijwel geen warmteverlies is. Hierdoor komt er zelden een moment waarop je niet meer op hakken wilt of kunt lopen.

 

Voor mannen

Ook de heren worden zeker niet vergeten! Cloud9 is het trendy herenlabel van Wolky. Hiermee laat Wolky mannen niet in de kou staan. Sterker nog: met de modellen van Cloud9 loopt iedere man op wolken! Ideaal voor wie business, casual en comfort wil combineren.

Modieus en comfortabel de winter van 2013 door? Kom dan gauw de nieuwe collectie passen in Wolkyshop Dordrecht (Voorstraat 299), of neem alvast een preview op www.wolkyshop.com.