DORDRECHT – GroenRijk Dordrecht is al helemaal in kerstsfeer. Afgelopen week is de indrukwekkende kerstshow opgebouwd in het tuincentrum aan de Lindelaan 2a. Of eigenlijk een sfeershow, want een groot deel van de producten is niet direct kerstgerelateerd en kan tot in het voorjaar de sfeer in huis verhogen. Ze zijn verdeeld over verschillende stijlkamers en dit jaar zelfs een keuken. “We hebben het weer totaal anders aangepakt dan vorig jaar”, zegt eigenaar Leo Pap.

Wie de show van dit jaar ziet, kan inderdaad constateren dat GroenRijk het weer over een totaal andere boeg gooit. “We zoeken het deze keer veel meer in de woondecoratie. Natuurlijk is er weer een uitgebreid kerstassortiment, maar we richten ons veel meer op leuke spulletjes om sfeer te creëren in huis. Ook kleine dingetjes, dus voor iedere portemonnee.” Samen met De Woonkamer, de woonwinkel op de Woonboulevard Dordt, zijn verschillende stijlkamers thematisch ingericht, van klassiek tot modern. Er is zelfs een sfeervol ingerichte keuken. Hiervoor leverde Belmar de keuken. “Op deze manier krijg je een reëel beeld van welke sfeer je met de accessoires creëert”, aldus Leo Pap die al in januari weer begint te broeden op ideeën voor de kerst en een hoop beurzen bezoekt voor inspiratie. Een noviteit bij GroenRijk is de interieurcollectie van PTMD (een complete shop), bekend van het ochtendprogramma 4Me op RTL 4. Zie www.ptmd.nl voor alle producten.

Voor meer sfeer in huis is GroenRijk aan de Lindelaan 2a dus het adres. De openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur (donderdag tot 20.30 uur) en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Meer info: www.groenrijkdordrecht.nl.