DORDRECHT – Hip! Weddingdesign viert feest. Eind oktober bestaat de winkel namelijk precies vijf jaar. In die tijd is de bruidsmodezaak uitgegroeid tot de grootste speciaalzaak voor bruiden in de regio Drechtsteden. Reden genoeg om feestelijk uit te pakken!

Vijf jaar geleden opende Hip! Weddingdesign de deuren van het monumentale winkelpand schuin tegenover het stadhuis van Dordrecht. Een mooie plek voor een bruidswinkel. Vele bruiden uit de regio en ver daarbuiten weten de winkel te vinden. Op drukke dagen is het dan ook dringen voor een pasafspraak. “We zijn ontzettend blij dat we dit jubileum kunnen vieren”, vertelt eigenaresse Andrea Klingler. “We zijn geopend in een spannende tijd toen de crisis net begon. We hadden geen idee of het een succes zou worden. Gelukkig wisten veel bruiden ons te vinden en via mond-tot-mond reclame groeide onze bekendheid snel.”

Enthousiasme
In vijf jaar tijd heeft de winkel een goede naam opgebouwd door de goede service en veelzijdige collectie. Het enthousiasme van de eigenaresse en medewerksters werkt zeer aanstekelijk. “Het is erg leuk om elke dag met vrolijke bruidjes te mogen werken”, lacht Andrea Klingler. “We maken het graag gezellig met klanten. Of je nu een klein of een groot budget hebt, een kleine of een grote maat, een grote of een kleine bruiloft, iedereen is hier welkom en krijgt dezelfde persoonlijke service. Opdringerige verkoopsters zul je hier dan ook niet vinden. Alles draait om de bruid. Daarom willen we dit jubileum ook samen met de klanten vieren.”

Leuke verrassing

Vier weken lang kunnen klanten profiteren van bijzondere acties en kortingen. Elke week is er een andere actie. Ook de bruiden die in de feestweken een pasafspraak maken en later komen passen kunnen meevieren, net als bruiden die in de afgelopen vijf jaar hun japon gekocht hebben. “We hebben nog regelmatig contact met eerdere bruidjes. Ze komen vaak terug met vriendinnen of familie die ook gaan trouwen. Dat vinden we een geweldig compliment. Dankzij hen kunnen we dit jubileum vieren. We hebben voor hen daarom ook een leuke verrassing klaar liggen!”, aldus Andrea Klingler.