PAPENDRECHT – Als pionier op het gebied van gezonde voeding staat Damhert Nutrition al ruim 35 jaar op de eerste rij met een ruim gamma aan gezonde, kwalitatieve  én vooral lekkere producten. Ook bij C1000 Papendrecht kunnen klanten terecht voor een assortiment gluten- en suikervrije producten en biologische producten.

Omdat mensen vandaag de dag om verschillende redenen (allergieën en kwaaltjes, milieu, kwaliteitszekerheid enzovoorts) voor Damhert kiezen, is het gamma de afgelopen jaren zienderogen gegroeid. Heel wat mensen verdragen geen gluten, er komen steeds meer diabetespatiënten bij en ook allergieën steken meer en meer de kop op. Het streefdoel van Damhert is om een ruim assortiment aan te bieden met producten van onberispelijke kwaliteit.

Bitterballen

Bij C1000 Papendrecht treffen klanten ook de glutenvrije producten van Damhert. Met ruim zestig glutenvrije artikelen kan er dankzij Damhert toch heel lekker, gevarieerd én tegelijkertijd glutenvrij gegeten worden. Al deze producten zijn herkenbaar aan het internationaal erkend glutenvrije logo (de doorgestreepte graanhalm). Naast een glutenvrij assortiment van  koekjes, pasta’s, broodjes kunnen mensen ook zelf aan de slag. Met de bakmixen van Damhert  kunnen er overheerlijke pannenkoeken, cake, brood en pizzabodems gemaakt worden. Damhert ook een uitgebreid diepvriesassortiment: van heerlijke bitterballen, hamburgers, visnuggets en roomgebak tot ovenheerlijke pizza’s.

Suikervrij eten kan dankzij Damhert ook gevarieerd én smaakvol. Bij C1000 Papendrecht ligt een ruime keuze aan confituren, chocolades, koekjes enzovoorts in de schappen. Deze producten zijn gezoet met Tagatose, een natuurlijke suiker die uit lactose (is melksuiker) gewonnen wordt.