DORDRECHT – De Fouw woning- en projectinrichting opent na een grondige verbouwing opnieuw haar deuren. “Enerzijds werd door de grote vraag naar onze trappen en vloeren het magazijn te klein en anderzijds paste onze uitgebreide collectie niet meer in de showroom”, vertelt Peter de Fouw. “Daarom hebben we besloten een grondige verbouwing te doen.”

Peter de Fouw laat met trots zijn vernieuwde vloeren- en trappenwinkel zien. In de ruime showroom kan iemand zich niet alleen vergapen aan het grote aanbod in trappen, vloeren en verlichting, maar zich ook laten adviseren door Peter of één van de andere medewerkers op het gebied van woning- en projectinrichting.

Openingskorting

Alhoewel de winkel nu al open is, zal op zaterdag 23 november de officiële opening plaatsvinden aan de Aventurijn1032 inDordrecht. Iedereen kan zich dan onder het genot van een hapje en een drankje laten informeren over traprenovatie, vloeren, open trappen, dichte trappen, wenteltrappen en trapverlichting. Klanten ontvangen op deze dag 10 procent extra korting op een bestelling.

Meer informatie is te vinden op www.detraprenovatie.nl. Of bel naar tel. 6101317.