DORDRECHT – De woningmarkt zit weer in de lift. Er verschijnen positieve artikelen, cijfers en geluiden in de media. Mensen durven er weer over na te gaan denken. Reden voor Delta Development Group om de markt te informeren over de financiële mogelijkheden en wat er komt kijken bij het kiezen voor een nieuw koophuis. Op zaterdag 30 november organiseert Delta van 11.00 tot 15.00 uur een Park Zuidhof infodag, waar ook de financieel adviseur aanwezig is.

Het advies helpt bij het maken van keuzes waar mensen misschien zelf niet aan gedacht hebben. Verbouwen of verhuizen, geld opzij zetten of extra aflossen, pensioen: elke situatie is uniek en vraagt om een passende oplossing. Er worden niet alleen opties voorgelegd, maar er wordt een concreet en helder advies geboden, waar u echt mee geholpen bent. Daarbij is het belangrijk dat uw financiën op elkaar zijn afgestemd. Dat geeft overzicht en rust. Daarnaast zijn er adviseurs aanwezig die alles kunnen vertellen over appartementengebouw Park Zuidhof en ook Waltmann Makelaars is aanwezig om (op afspraak) een gratis waardebepaling van de huidige woning te doen.

Meer weten over uw mogelijkheden of heeft u vragen? De adviseurs voorzien u graag van advies op de Park Zuidhof infodag op zaterdag 30 november van 11.00 tot 15.00 uur. Modelwoning, Campanula 3-71, Dordrecht (ingang Park Zuidhof tegenover Campanula 14).

Meer info: www.parkzuidhof.nl.