ALBLASSERDAM – Belisol is het aangewezen adres voor het vervangen van ramen en/of deuren. Wie kiest voor Belisol kiest voor betrouwbaarheid, kwaliteit en professionaliteit. Belisol heeft ervaren en professionele vakmensen. In de overzichtelijke showroom in Alblasserdam (Kelvinring 56 E+F), naast Hornbach, staan de medewerkers klaar. Desgewenst is een afspraak thuis ook mogelijk. (Archieffoto: Thymen Stolk)

Al ruim 36 jaar is Belisol gespecialiseerd in kozijnen en deuren. In die periode zijn 125.000 klanten al overtuigd. Nu de woningmarkt al enige tijd op slot zit, maken bezitters van een eigen huis veelal pas op de plaats en kiezen er voor om hun woning aan te passen of te renoveren. Voor het behoud van de duurzaamheid van de woning vormt het vervangen van kozijnen en deuren dan vaak een essentieel onderdeel.  Daarbij is het raadzaam om te kiezen voor kwaliteit en vakmanschap, elementen die voor Belisol vanzelfsprekend zijn.

Garantie van 10 jaar

De kracht van Belisol zit in het totale proces. Er is een eigen fabriek waar de producten zowel in kunststof als hout en aluminium worden gefabriceerd. Om ook de kwaliteit van plaatsing te waarborgen werkt Belisol uitsluitend met eigen vakkundig opgeleide monteurs en heeft Belisol een eigen servicedienst. Om een idee te krijgen van het brede gamma aan materialen, kleuren en stijlen is een bezoek aan de showroom aan te beven. Hier zijn overzichtelijk in praktijkopstellingen veel mogelijkheden te bekijken. De Belisol adviseur geeft

vakkundig en vrijblijvend advies. Als alle wensen in kaart zijn gebracht wordt een offerte opgesteld. Na productie in de eigen fabriek, wordt de montage gedaan door het eigen personeel. Als het werk gereed is geeft Belisol een garantiecertificaat voor 10 jaar af.

Kijk voor meer informatie ook op www.belisol-drechtsteden.nl.