DORDRECHT – Dordrecht is sinds deze maand een smakelijke horecagelegenheid rijker. Op bedrijventerrein Dordtse Kil 3 is Noa’s Kitchen geopend. Niet alleen het bedrijfsleven kan er terecht voor lunch, diner en take away, het is ook een aanrader voor iedereen die houdt van sushi, saté, lekkere broodjes en Chinese gerechten. (Foto: Thymen Stolk)

Eigenaren Bo en Hsiao zijn geen onbekenden in de restaurantwereld. Tot voor kort hadden zij restaurant Happy Wok in Zwijndrecht. Eigenlijk was de geboorte van nakomertje Noa, het stel heeft al twee kinderen van 17 en 20 jaar, de aanleiding voor deze nieuwe stap. “Noa kwam als een totale verrassing”, vertelt Hsiao. “We speelden al met het idee om ergens anders een nieuwe frisse start te maken, maar door de komst van Noa hebben we die stap nu echt gezet.” In Noa’s Kitchen ligt de nadruk veel meer dan bij Happy Wok op sushi’s. Er staan tegen de veertig varianten op de kaart, die natuurlijk vers bereid worden. Er wordt in het restaurant nog gewerkt aan een grote sushibar op de begane grond. Op de eerste etage kan genoten worden van het sushi-saté all you can eat-concept. Voor een vast bedrag, deze maand is dat nog een speciaal actietarief, kan daarnaast ook onbeperkt genoten worden van het warme en koude buffet.

Zakelijk

Om ook de zakelijke markt goed te bedienen is Noa’s Kitchen dagelijks, behalve zondag, geopend voor de lunch. De broodjes en sushi’s kunnen ter plekke worden gegeten, maar ook afgehaald worden. Daarnaast is er een ruime keuze in Chinese (eenpersoons)gerechten. Genoeg redenen dus voor een bezoek aan het nieuwe restaurant aan de Toermalijnring 210. Telefonisch bestellen kan via 6458930. Meer info: www.noaskitchen.nl.

Lezersvoordeel!

Voordelig kennismaken met Noa’s Kitchen? Tegen inlevering van dit artikel krijgt u van 1 tot en met 14 december 10 procent korting op de totale rekening! Op 5 december is het helemaal een goed moment om te gaan proeven. Wie op deze dag met vier personen komt eten betaalt voor drie.