DORDRECHT – Vorig jaar openden Jos Brand en Hanneke Gennisse voor het eerst hun Christmas Outlet op de Voorstraat. De tijdelijke kerstwinkel was zo’n succes dat hij deze decembermaand weer terug is, maar dan twee keer zo groot.

Vorig jaar was de Christmas Outlet te vinden op Voorstraat 268. Dit jaar schuiven Jos en Hanneke een paar pandjes op naar nummer 280. “We hebben hier met 400 vierkante meter ruim twee keer zoveel ruimte als vorig jaar”, vertelt Jos. “Daardoor kunnen we ook een ruim twee keer zo groot assortiment aanbieden. Na het succes van vorig jaar benaderde een groot aantal leveranciers ons zelf. We hebben echt een mooi en uitgebreid aanbod. Er is ook meer ruimte voor wat luxere producten, maar dan natuurlijk wel voor zeer lage prijzen. Kandelaars, handbeschilderde en mondgeblazen kerstballen, heel veel spulletjes voor woninginrichting. Het is echt teveel om op te noemen.”

Gedurende de verkoop, die doorloopt tot de kerstdagen, komen er ook steeds nieuwe partijen binnen met kerstboompjes, ballen, sfeerverlichting, tafellakens, kerstcadeaus en nog veel meer. De prijzen zijn zeer scherp gehouden; vanaf 50 cent is er al een hele leuke kerstdecoratie te koop. De Christmas Outlet maakt een gezellige kerst daarmee zeer betaalbaar. De Christmas Outlet is tot Kerstmis open van dinsdag tot en met zaterdag, op koopzondag en op de (extra) koopavonden.