DORDRECHT – Sinds augustus is Juwelier Armand Vos te vinden aan de Sarisgang 2a. Eigenaar Armand Vos is gelukkig met de verhuizing én de nieuwe naam van zijn juwelierszaak. En hij is niet de enige: “Ik heb de afgelopen maanden erg veel goede reacties van klanten gekregen”, vertelt hij. Een klassieke juwelier is Armand Vos, maar wel met oog voor trends. Een prima plek om een cadeau voor onder de kerstboom te vinden, in iedere gewenste prijs.

Armand Vos had geruime tijd een juwelierszaak aan de Voorstraat, Cheté & Laroche. Afgelopen zomer nam hij de zaak over van Paul Eyck op de Sarisgang. Met de verhuizing veranderde hij de naam in Juwelier Armand Vos. “Wij zijn een klassieke juwelierszaak, waar je terecht kunt voor kwaliteitssieraden in zilver en goud en voor de betere horlogemerken”, vertelt de juwelier. “Maar we richten ons daarnaast ook zeker op een jonger publiek met merken als Buddha to Buddha, Tommy Hilfiger en Diesel. En recent is daar het nieuwe merk Kenneth Cole bij gekomen.”

Compleet

Met de zeer complete collectie van Armand Vos is er bij deze juwelier dus voor iedere beurs een mooi cadeau te vinden. Van klassiek tot modern, voor jong en oud. Meer informatie opwww.juwelierarmandvos.nl en www.watchmybusiness.nl. Of loop even binnen op de Sarisgang.

Cadeautips

Voor een mooi Sinterklaas- of kerstcadeau zijn er vele opties bij Juwelier Armand Vos. Hij geeft graag enkele tips: 25 procent korting op alle Buddha to Buddha leren armbanden en verder 10 procent korting op de gehele collectie.