DORDRECHT – Ook dit jaar heeft het Vrije Tijds Centrum weer de bekende kerstboomactie. Al meer dan 30 jaar is het VTC het adres voor topmodische betaalbare mode voor dames en heren. Vele merken zijn in de winkel onder één dak te vinden. Met 400 vierkante meter verkoopruimte en volop gratis parkeergelegenheid is het VTC hét adres voor jeans en fashion.

In december is het VTC al meer dan 25 jaar de grootste en goedkoopste vuurwerkleverancier van de regio. Maar ook steeds meer mensen weten jaarlijks het VTC te vinden voor de bekende kerstboomactie. Bij het VTC is weer een groot assortiment Deense Nordmannsparren van premium A-kwaliteit afgeleverd. Dit is de beste kwaliteit die er is. Nordmannsparren tot wel210 centimeterzijn bij het VTC te koop voor slechts 29,95 euro. Op zich al een scherpe prijs, maar helemaal als je daar ook nog eens een mode- en een vuurwerkwaardebon ter waarde van elk 10 euro bij krijgt. Per saldo kost een prachtige Deense Nordmannspar bij het VTC dus slechts 9,95 euro! Kijk voor de voorwaarden opwww.vtckerstbomen.nl.

Gratis bezorgd

En om het nog mooier te maken: als klap op de vuurpijl wordt de aangekochte kerstboom ook nog eens gratis thuisbezorgd (in Dordrecht). Kom dus snel naar het VTC aan het van Neurenbergpad 2 inDordrecht. Het VTC is alle zondagen van december geopend. Online is het vuurwerkassortiment van dit jaar al te bekijken op: www.vtcvuurwerk.nl.