DORDRECHT-FC Dordrecht heeft zaterdagmiddag het oefenduel tegen Cambuur Leeuwarden verloren. De opponent uit Friesland was aan de Krommedijk met 3-4 te sterk voor de brigade van de nieuwe interim-trainer Gert Kruys. (Foto: Michel Sterrenberg).

In de eerste helft namen de Dordtenaren rond het halve uur via Lars Veldwijk een 1-0 voorsprong. Vijf minuten later zette Michiel Hemmen de Friezen op gelijke hoogte. Nauwelijks een minuut later was het wederom raak aan Dordtse zijde middels Garry Mendes Rodriques.

Na de theepauze scoorde Cambuur opnieuw tegen door Hemmen.Het anwoord was vervolgens aan FC Dordrecht en mocht Adnan Alisic de 3-2 aantekenen. Ondanks dat het een oefenduel betrof gaf Cambuur zich niet gewonnen. Michiel de Leeuw zorgde voor de gelijkmakende 3-3 en en de slotfase bepaalde Tighadouni de 3-4 eindstand. Komende vrijdag hervat FC Dordrecht de competitie met een uitduel bij FC Volendam.