PAPENDRECHT – Na jarenlang onderzoek in Noorwegen is de Bailine-methode ontwikkeld voor vrouwen die effectief centimeters willen verliezen, ook op de moeilijke plaatsen. Bailine biedt een totaalconcept dat je helpt bewust te worden op het gebied van voeding, beweging en een blijvend mooier figuur. Op de open dag van Bailine Papendrecht kan iedereen terecht met vragen over het concept.

 

Hoe werkt het?

De Bailine elektrostimulator imiteert het natuurlijk proces van de menselijke zenuwen en spieren. Door het plaatsen van pads op de juiste spiergroepen wordt er een impuls gegeven op een specifiek gebied van het lichaam. De impulsen creëren een ritmische wisselwerking tussen spanning en ontspanning, net als bij een lichamelijke oefening waarbij de spieractiviteit wordt verhoogd. Het voordeel van Bailine is dat je daarbij ontspannen en comfortabel ligt in een privécabine. Ondertussen doen de impulsen het werk. Regelmatige herhaling van de spierstimulatie loont: de spieren nemen merkbaar in kracht toe, terwijl de centimeters eraf gaan. “Ik merk een positief effect op mijn spieren, die soepeler, beter en langer belastbaar worden. En de centimeters gaan er ook nog af!”, aldus één van de enthousiaste reacties.

 

Ook bij pijnverlichting verbluffende resultaten

Naast figuurvorming brengt het Bailine-concept ook verlichting bij acute- en chronische pijn. Door het gedoceerd en gericht trainen van de spieren in ruststand is de behandeling geschikt voor vrouwen met onder andere reuma, artritis, diabetes, overgewicht, (lymfe) oedeem, chronische vermoeidheid, fibromyalgie, rugpijnen, bekkeninstabiliteit en cellulitis.

 

Meer dan voedingsadviezen
De ondersteuning van Bailine is meer dan een voedingsadvies. Een dieet biedt wellicht een oplossing voor de korte termijn, maar op lange termijn val je weer terug in oude (eet)gewoontes. Een gezonde en uitgebalanceerde afwisseling van maaltijden zorgt dat gezond eten verrassend lekker blijft voor het hele gezin. Leer een nieuw eetpatroon kennen! Bailine biedt persoonlijke ondersteuning.
Bailine op tv

Meer over Bailine zondag 23 november vanaf 16.00 uur in het Net 5-programma ‘Wat vrouwen willen’. Bailine Papendrecht nodigt belangstellenden uit voor haar open huis op donderdag 27 november van 08.30 tot 21.00 uur, Brederodehuis 17. Iedereen is welkom met vragen over beweging, voeding en pijnbestrijding. Ook zijn er diverse stands met gezonde lekkernijen. Info: tel. 6158121 en bailine@papendrecht.nl.