DORDRECHT – Na een weekend met slechts beker- en inhaalduels moeten de amateurs nu weer vol aan de bak in competitieverband. Bij de zaterdagploegen krijgt de nummer vijf in 1C Oranje Wit bezoek van het vijf posities lager geklasseerde LRC. VVGZ dat zich zesde weet gaat op verplaatsing naar het Poortugaalse Oude Maas.

In 2D lijkt de runner-up Heerjansdam het niet al te moeilijk te krijgen in de thuisontmoeting met hekkensluiter Alblasserdam. Eveneens in 2D trekt het duel tussen de twee Drechtstedenlijke teams Papendrecht en Pelikaan de aandacht. De derde klasse C ziet ranglijstaanvoerder Wieldrecht de oversteek maken naar Zwijndrecht voor de confrontatie met Groote Lindt. Drechtstreek speelt in Kinderdijk de Alblasserwaardse derby tegen De Zwerver. Bij de vierdeklassers kent zowel DFC als Dubbeldam een thuisontmoeting tegen respectievelijk Raptim en Noordeloos.

In het zondagvoetbal is in de tweede klasse E Dubbeldam gastheer van  Rood Wit Willebrord. Aan de Schenkeldijk wordt het de wedstrijd tussen de koploper uit Sint Willebrord en de Dordtse nummer dertien van de rangschikking. In 3D staat voor RCD de Rijnmonderby met Hillegersberg op de rol. SC Emma ontvangt in 4C de nummer een DIA. De beide Dordtse vertegenwoordigers in 5B, OMC en SSW komen buiten de Merwestad in actie. OMC, heerser in het klassement wacht de uitontmoeting bij PCP. SSW komt in actie bij NVS.

Zaterdag 26 november

3e Divisie A: Capelle-ASWH

1C: Oranje Wit-LRC

1C: Oude Maas-VVGZ

2D: Papendrecht-Pelikaan

2D: Heerjansdam-Alblasserdam

3C: IFC -HSSC’61

3C: De Zwerver-Drechtstreek

3C: Groote Lindt-Wieldrecht

3C: De Alblas- ZBC’97

4E: DFC-Raptim

4E: Dubbeldam-Noordeloos

Zondag 27 november

HK B: lFC-Nuenen

2E : Dubbeldam-Rood Wit W.

3D: RCD-Hillegersberg

4C: SC EMMA-DIA

5B: NVS-SSW

5B: PCP-OMC