DORDRECHT – In het zaterdagvoetbal gaan in 1C zowel Oranje Wit als ook VVGZ voor revanche. Beide teams verloren hun laatste duels. Oranje Wit speelt de uitontmoeting bij GRC’14. VVGZ ontvangt op eigen veld hekkensluiter MZC’11. VVGZ kan voorlopig geen beroep doen op Djim Kammerman die met een gebroken kuitbeen voorlopig afwezig zal zijn.

In 2D brengt koploper Heerjansdam een bezoek aan Ouderkerk aan den IJssel, waar het laag geklasseerde Spirit wacht. Op Sportpark Bakenstein in Zwijndrecht ontmoeten de respectievelijke nummers twee en drie, Pelikaan en Piershil, elkaar. In 3C is tabelaanvoerder Wieldrecht de gastheer van de Ambachtse nummer vier, IFC. Het tweede regioduel hier is EBOH tegen ZBC’97.

Bij de zondagtak staat voor Dubbeldam in de tweede klasse E de uitbeurt bij DESK op de rol. In 3D speelt RCD de uitontmoeting bij Meeuwenplaat. In 4C gaat SC Emma op bezoek bij Boeimeer. In de vijfde klasse B mogen de clubs nu eindelijk aan de slag. Ranglijstaanvoerder OMC neemt het in Dordrecht op tegen NVS, terwijl SSW zich in  Heijningen gekoppeld weet aan Oranje Blauw 14.

 

Programma zaterdag 11 februari

Derde Divisie A:

ASWH-Harkemase Boys

1C:

GRC’14-Oranje Wit

VVGZ-MZC’11

2D:

Spirit-Heerjansdam

NSVV-Papendrecht

Pelikaan -Piershil

3C:

Wieldrecht-IFC

EBOH-ZBC’97

De Zwerver-Groote Lindt

4E:

Groot Ammers-GSCODS

ONI-Dubbeldam

Peursum-DFC

 

Programma zondag 12 februari

HK B:

DHC-IFC

2E:

DESK-Dubbeldam

3D:

Meeuwenplaat-RCD

4C:

Boeimeer-SC Emma

5B:

OMC-NVS

Oranje Blauw 14-SSW