DORDRECHT – De deuren van de VTC vuurwerkhal zijn weer dagelijks geopend. Al meer dan 25 jaar is er bij het VTC een zeer groot assortiment goedgekeurd kwaliteitsvuurwerk te vinden.

Diverse professionele vuurwerkcollecties zijn weer tiptop uitgestald bij het VTC. Al jaren heeft het VTC de ‘alleen verkoop’ van professionele collecties zoals Grand Prix, New Spirit, Royal Class en Pyroshopper. Dit jaar is daar nog eens aan toegevoegd de collecties van Made in China, Old Dutch en Bestsellers. Vooral de Bestseller collectie is een topper. Een ruim assortiment supervuurwerk tegen scherp concurrerende prijzen. Het VTC heeft een sfeervolle verwarmde vuurwerkshowroom van maar liefst 300 vierkante meter. Er is volop gratis parkeergelegenheid en een snelle nauwkeurige bediening. Op www.vtcvuurwerk.nl is de gehele vuurwerkcollectie met foto’s en filmpjes te zien en te bestellen. In de voorverkoop krijgen klanten veel gratis vuurwerk. Ook is op de site de vuurwerkfolder te downloaden.  Ook ontvangt een klant een gratis vuurwerkbril bij de bestelling in de voorverkoop. De vuurwerkfolder van het VTC wordt deze week met Dordt Centraal bezorgd in Dordrecht, Papendrecht en Zwijndrecht.

3FM Serious Request

In heel Nederland wordt in vuurwerkwinkels geld opgehaald voor het Rode Kruis. Ook het VTC steunt deze actie! Voor elke online bestelling wordt 1 euro gedoneerd aan de Serious Request actie van 3FM.

Veiligheid

Het VTC is aangesloten bij BPN (belangenvereniging pyrotechniek Nederland). Hiermee is het VTC een vuurwerkverkooppunt dat garant staat voor kwaliteit, veiligheid, legaliteit en betrouwbaarheid.

Radje draaien

Nieuw dit jaar bij het VTC is het vuurwerkrad. Bij elke bestelling vanaf 75 euro een draai aan het rad! Altijd prijs! En de kans op verdubbeling van uw vuurwerkbestelling. Er is dus ook dit jaar weer veel te beleven bij VTC Vuurwerk. Voor meer informatie en de december openingstijden:www.vtcvuurwerk.nl. Ook op de zondagen 22 en 29 december is het VTC geopend voor vuurwerk en mode. Uiteraard wenst het VTC iedereen prettige kerstdagen en een voorspoedig, gezond en knallend 2014.