ZWIJNDRECHT – Anytime Fitness Zwijndrecht draaide al een tijdje proef, maar zaterdag was het tijd voor de officiële opening van de sportschool in het voormalige pand van ABN AMRO aan de Laan van Walburg. Dat was wel besteed aan de sportieve sportwethouder Jolanda de Witte.

Bij de opening benadrukten eigenaren Suzu en Jacqueline (broer en zus) het warme welkom dat ze hebben gekregen in Zwijndrecht. Aansluitend nam de wethouder plaats op de spinningfiets om al trappend het paarse lint door te knippen. Anytime Fitness is een 24/7 fitnessconcept, waar je letterlijk ‘anytime’ kan sporten. Naast de ruimst mogelijke openingstijden zit in het concept ook persoonlijke fitnessbegeleiding en zo nodig kun je aankloppen bij de sportfysiotherapeuten.

Sporten bij Anytime Fitness Zwijndrecht kan al sinds half januari. In de afgelopen weken zijn de laatste toestellen geleverd, zoals de circuit-training, multi jungle en een soort apekooi. Tijdens de officiële opening was iedereen welkom; leden, niet-leden, buren en de rest van Zwijndrecht. Wie er niet bij was, wordt alsnog van harte uitgenodigd door Jacqueline en Suzu.

Info: www.facebook.com/anytimefitnesszwijndrecht.