DORDRECHT – Vier Dordtse sportverenigingen op sportpark Schenkeldijk-Zuid hebben ook dit jaar de handen inéén geslagen voor de organisatie van een open dag. Op zaterdag 8 september bieden de verenigingen DMHC (hockey), C.C. (tennis), Next Volley Dordrecht (volleybal) en Gymforce One (bootcamp) de gelegenheid om geheel vrijblijvend kennis te maken met deze sporten.

Zowel de jeugd als volwassenen kunnen bij één van de verenigingen langskomen om sfeer te proeven, informatie in te winnen of om een training of clinic te volgen. Een unieke kans om op één dag bij verschillende sporten langs te gaan. Zo is er om 10.00 uur is er de mogelijkheid om naar bootcamp-les te kijken achter de velden van tennisvereniging C.C. of om 11.00 uur zelf mee te doen.

Hockey

Van 11.45 tot 13.15 uur kunnen bezoekers kennismaken met hockey. Er worden clinics gegeven en je kan je direct inschrijven voor drie gratis proeflessen. Voor kinderen vanaf 4 jaar en voor volwassenen. Er zijn bij DMHC ook trainingsgroepen voor 50+ en G-hockey voor kinderen vanaf 7 jaar met een verstandelijke beperking. Op deze dag begint de nationale hockeycompetitie, dus de hele dag worden er wedstrijden gespeeld op de velden van DMHC. Leuk om direct even de sfeer te proeven.

Tennis

Tussen 11.00 en 14.00 uur kan je op elk moment langslopen voor informatie over tennis in het algemeen of over C.C. in het bijzonder, de grootste tennisvereniging van Dordt met elf banen (gravel én smashcourt). Tennis is bij uitstek ook een sport voor jong tot (heel) oud, en een sport waarbij je met je eigen kind een wedstrijd kunt spelen op alle uren van de dag. Op de open dag kunnen belangstellenden een proefles volgen en/of zich inschrijven voor vijf groepslessen ‘Maak kennis met tennis’.

Volleybal

Vanaf 10.45 uur ben je welkom om kennis te maken met zaalvolleybal in Sporthal De Dijk bij Next Volley Dordrecht. De spelers en speelsters van de topteams staan tussen 11.00 en 12.00 uur klaar om een clinic passend bij jouw niveau te geven. Neem gerust een vriendje of vriendinnetje mee. Naast zaalvolleybal worden er het gehele jaar veel andere activiteiten en toernooien georganiseerd. Ook kun je zomers met beachvolleybal meedoen. Je krijgt tijdens de open dag een goodybag mee met onder andere een waardebon voor drie gratis proeftrainingen.

Aanbiedingen

Iedereen mag op de open dag gratis meedoen. Voor wie meteen lid wordt zijn er verschillende interessante aanbiedingen. Geïnteresseerden kunnen zich op de dag zelf aanmelden bij elke sportclub.