DORDRECHT – Tijdens de drukbezochte nieuwjaarsreceptie van v.v. Dubbeldam zijn maar liefst 22 jubilarissen gehuldigd.

25 jaar lid zijn Wesley Borsboom, Perry van Eijken, Cor Willemsteijn, Robert Schellenbach, Marcel van den Berg, Ben Soeteman en Marco van der Put.

40 jaar lid zijn Richard van Andel, Evert Bruijstens, René Hunting, Remco Brand, Marc van der Net en
Hans Harmans.

50 jaar lid zijn Harry Swart en Jos Naaktgeboren.

60 jaar lid zijn Wim de Vogel, Goof Booij, Ad van Well en Dik van Valen. Zij waren allen al erelid van de club. (Foto onder)

65 jaar lid zijn Arie Vollaard Jaap Vermeij en Piet van de Merwe. (Hoofdfoto)

Trainersnieuws

In het lopende seizoen heeft v.v. Dubbeldam ervoor gekozen één trainer aan te stellen voor zowel het eerste zaterdag- als het zondagelftal. Daarvoor is in zee gegaan met trainer Richard Smaal. Dubbeldam is zeer tevreden met de wijze waarop hij deze taak op zich heeft genomen. Toch blijkt nu dat dit voor iemand die ernaast een volledige dagtaak heeft het een te grote belasting is. En omdat Dubbeldam toch graag door wil gaan met Smaal, heeft de club besloten dit experiment voorlopig af te blazen en de nieuwe competitie met twee trainers in te gaan. Wel is het contract met Richard Smaal verlengd als trainer voor zaterdag 1, dat in zijn eerste jaar in de derde klasse een prima seizoen draait. Smaal zal dus ook de jaargang 2019-2020 aan het roer staan van het zaterdagteam. Dat betekent ook dat Dubbeldam op zoek is naar een nieuwe trainer voor de zondag 1. Dit elftal speelt dit jaar in een vreemde halve competitie, die een mix is van derde en vierde klasse, speelt hierin een zeer vooraanstaande rol en hoopt na de winterstop, gezien de huidige stand, in een nieuwe halve competitie van alleen derdeklassers te streven naar promotie. Doelstelling van Smaal en zijn mannen is dan ook om in het seizoen 2019-2020 weer tweedeklasser te zijn.