DORDRECHT – SEAT heeft Ames Auto Casa uitgeroepen tot beste SEAT-dealer van Nederland. Ames ontving deze prijs uit handen van Maarten Janssen, directeur van SEAT Nederland, vanwege de uitstekende prestaties op het gebied van klanttevredenheid, deskundigheid, sales en after sales. Ames Auto Casa won de award al eerder in 2015.

De uitreiking vond onlangs plaats in Utrecht tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst. Leen de Koning, Directeur Ames Autobedrijf, is uiteraard zeer tevreden met de prijs, “Het succes van het bedrijf is gebaseerd op de inzet, motivatie en focus van onze medewerkers om de klanten optimaal van dienst te zijn”, zegt hij. “Goede prestaties en een zeer hoge klantentevredenheid. Dat is in onze branche een cruciale factor”, vult Kees Peels, directeur Amega Groep, aan.

Ames, het familiebedrijf waar Ames Auto Casa onder valt, heeft meer dan honderd jaar historie. Door mee te gaan met de tijd en klanten op nummer 1 te zetten, is Ames uitgegroeid tot één van de grootste dealerorganisaties van Nederland.