ZWIJNDRECHT – In een spannende korfbaltopper tussen Albatros en Tjoba, die begon met weinig thuispubliek vanwege het Kerstgala voor de jeugd, waren het de Albatros-vrijwilligers die voor de sfeer zorgden in de Develsteinhal. In het eerste kwartier had Tjoba de overhand, maar Albatros herstelde zich en nam een voorsprong van 9-7 in de eerste helft. De tweede helft werd opgefleurd door ongeveer honderd galakids op de tribune, die voor veel lawaai zorgden. Albatros bleef geconcentreerd spelen en won uiteindelijk met 17-14, waardoor de ploeg de koppositie vasthield. (Foto: Albatros)

Het tweede team van Albatros eindigde het jaar ook als koploper door de zesde opeenvolgende overwinning te behalen, dit keer tegen KCC/CK Kozijnen 5. Ondanks een felle start van KCC, hield Albatros stand en won met 15-14.

Albatros D1 had een overtuigende overwinning op HKC/Creon Kozijnen D1 met een eindstand van 11-5 en behield hun ongeslagen koppositie. Verschillende andere teams van Albatros eindigden het jaar ook als koploper in hun poule. A1 behaalde een prachtige overwinning van 12-28 tegen ONDO, terwijl C1 met 18-8 won van Oranje Wit. A2 won nipt van PKC/Vertom A3 met 15-14. Helaas waren er ook enkele nederlagen tegen koplopers, maar over het algemeen was het een succesvolle periode voor de teams van Albatros. Het G-team won zelfs beide wedstrijden in Alphen aan de Rijn.