DORDRECHT – FC Dordrecht is de competitie begonnen met een knappe overwinning op FC Emmen. Aan de Oude Meerdijk wonnen de Dordtenaren in een spannende wedstrijd met 1-2. (Foto: Nick Koole)

Onder leiding van de nieuwe coach Melvin Boel begon FC Dordrecht met veel nieuwe spelers aan het seizoen. Door twee doelpunten in de eerste helft van Korede Osundina gingen de Dordtenaren met een 0-2 voorsprong de rust in. In het begin van de tweede helft kwam FC Emmen terug tot 1-2 door een doelpunt van Julius Kade, maar dankzij enkele goede reddingen van doelman Bossin werd de voorsprong vastgehouden. Door deze overwinning zijn de eerste drie punten van het seizoen binnen. Volgende week zaterdag speelt FC Dordrecht de eerste thuiswedstrijd, wanneer ADO Den Haag naar de Krommedijk komt. Door de overwinning op Emmen staat FC Dordrecht na de eerste speelronde op de vierde plek in de KKD.