DORDRECHT – De jeugd van hockeyclub DMHC heeft zaterdag de opening van het nieuwe seizoen gevierd. Nadat we deze gouden Olympische zomer hebben kunnen genieten van de Oranjedames en -heren had iedereen erg veel zin om plezier te maken met hun team en weer wedstrijdjes te spelen. Dit soort successen inspireren natuurlijk enorm, want wie wil er nou niet de nieuwe Yibbi Janssen of Pirmin Blaak worden? (Foto’s: DMHC/Video: Stolk Fotografie)

 

Daar gaat dus goed voor getraind worden komend seizoen. Er staat een groot aantal jeugdtrainers te trappelen om hun meisjes en jongens te gaan trainen en coachen. En ook de dames en heren maken zich klaar voor een mooi seizoen met goede kansen op mooie overwinningen. Maar zaterdag was er dus eerst een feest, met onderlinge wedstrijdjes, clincs, een springkussen, allerlei lekkers, een dj, een kraampje met clubkleding, een kleding recycle shop en niet te vergeten de zon. Ook was er door Nobels Brood gezorgd voor een goede lunch, zodat er genoeg energie kon worden opgedaan voor de rest van de dag. Lange en vrolijk gedekte tafels langs de lijn maakte dat de lunch al een feestje op zich was. Op deze manier wil het bestuur zorgen voor een saamhorigheidsgevoel onder alle leden en hun ouders. Met z’n allen de schouders eronder is een passend motto. Hockey is voor iedereen.

 

Lijkt het je leuk om eens mee te doen? Kijk op dmhc.nl en meld je aan voor een proefles. Iedereen is van harte welkom op de club aan de Schenkeldijk.