Actueel

reageer als eerstwo 11 jul 2018

48.000 euro aan gereedschappen gestolen in Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT – Twee verdachten uit Eindhoven zijn aangehouden bij een inbraak in een vrachtwagen met oplegger in Zwijndrecht. De gestolen goederen met een waarde van ruim 48.000 euro zijn lster alsnog terug gevonden. ( Foto : politie drechtsteden buiten) .

In de nacht van maandag 2 juli op dinsdag 3 juli kreeg dee politie een melding van een inbraak heterdaad op de Ter Steeghering in Zwijndrecht. Een alerte melder zag dat er een container van een vrachtwagen met oplegger werd open gebroken. De verdachten bleken bij aankomst van de politie al te zijn gevlucht. De daders hadden twee pallets met elektrisch gereedschap weggenomen bij hun inbraak.

De mannen zijn later alsnog aangehouden toen ze met twee auto’s de wijk uit reden. Een 30 en 31-jarige man beide uit Eindhoven zijn aangehouden. De auto’s waarin zij reden zijn in beslag genomen in verband met een (gedeeltelijk) verwijderd chassisnummer. De gestolen goederen werden helaas niet meer aangetroffen.

De gestolen goederen zijn later in de Landmanweg terug gevonden in een bestelbus. De bestelbus met daarin de gereedschappen zijn in beslag genomen door de politie.

Na een onderzoek van de recherche zijn de twee verdachten op 5 juli weer heengezonden. De recherche heeft de zaak nog verder in onderzoek.

Geef een reactie