DORDRECHT – FC Dordrecht is na een sportief succesvol seizoen in de allerlaatste minuut uitgeschakeld in de play-offs voor promotie naar de eredivisie. Door een doelpunt in de 89e minuut van Vicente Besuijen verloor FC Dordrecht in een uitverkocht M-Scores stadion van FC Emmen. De 0-1 winst en het gelijke spel van afgelopen dinsdagavond (2-2) waren voldoende voor de club uit Emmen. Net als in de eerste wedstrijd waren de Dordtenaren de betere ploeg en kregen ze de betere kansen, maar stond Emmen-keeper Oelschlägel steeds op de goede plek. De spelers en de technische staf van FC Dordrecht kregen na het laatste fluitsignaal een staande ovatie. Dit seizoen eindigde de club uit Dordt voor het eerst in tien jaar weer in de top vijf van de Keuken Kampioen Divisie. (Foto’s: Stolk Fotografie)