DORDRECHT – Overweeg je een carrière in de bouw, ben je geïnteresseerd in een van de projecten of wil je de bouwplaats gewoon eens vanaf de andere kant van de hekken bekijken? Zaterdag 17 juni kan het. Tijdens de Dag van de Bouw opent ABB Bouwgroep twee van haar bouwplaatsen: Amstelwijck Park in Dordrecht en Stella Nova in Spijkenisse. Neem een kijkje in een huis in aanbouw en laat je inspireren door de (nieuw)bouw.

De Dag van de Bouw is aan de ene kant in het leven geroepen om jongeren te enthousiasmeren voor deze branche. Aan de andere kant is het voor iedereen een unieke kans om diverse nieuwbouwwijken al tijdens het bouwproces te bewonderen. Daarom stelt ABB twee van haar bouwplaatsen open. ‘Bouwmensen’ vertellen graag over het vak en het verkoopteam de verkoopmanagers weten alle details over de projecten en beschikbare huizen.

Amstelwijck Park aan de Laan van Londen 1800 in Dordrecht is van 10.00 tot 12.00 open. Bezoekers worden ontvangen met een gratis kop koffie van de barista. Vervolgens kunnen zij kijkje nemen in een van de twee huizen in aanbouw en vragen stellen aan het bouwteam. De volgende generatie bouwers is ook van harte welkom op de bouwplaats in Dordrecht. De kinderen kunnen creatief aan de slag met een vogelhuisje in het informatiecentrum. Daar is ook van alles te leren over het duurzame nieuwbouwproject. Vanwege de veiligheid is het dragen van stevige schoenen verplicht.