Actueel

reageer als eerstdi 15 mei 2018

Bronzen erepenning voor voormalig wethouder Reynvaan

DORDRECHT – Aan het eind van de middag na wat toespraken reikte burgemeester Kolff een bronzen erepenning uit aan mevrouw R.E.C. Reynvaan – Jansen, voormalig wethouder van Dordrecht en thans waarnemend burgemeester van Giessenlanden. De uitreiking vondt plaats tijdens haar afscheidsreceptie in de hal van het Stadhuis. (Foto: Thymen Stolk).

Aan mevrouw Reynvaan-Jansen is de bronzen erepenning van de stad Dordrecht toegekend vanwege haar verdiensten als wethouder van Dordrecht. De inscriptie op de penning luidt: R.E.C. Reynvaan-Jansen, een verbindend, innemend en kordaat bestuurder, 2010-2018.

Gedurende de periode 2010 – 2018 maakte mevrouw Reynvaan-Jansen namens Beter voor Dordt deel uit van het college van Burgemeester en Wethouders. Zij was van 2010 -2014 onder andere verantwoordelijk voor de beleidsterreinen sport, stadsbeheer, leefbaarheid, wonen, wijkgericht werken, stedelijke vernieuwing en Dordrecht-West. In haar tweede termijn als wethouder werden onder andere veiligheid en dierenwelzijn en recreatie aan haar portefeuille toegevoegd.

Geef een reactie