Actueel

reageer als eerstza 27 jan 2018

Carnavalsweekend bij Nar Veure

DORDRECHT – Nar Veure houdt zaterdag 27 januari zijn traditionele carnavalsweekend bij voetbalclub DFC. De zaal wordt omgetoverd tot de Nar Veure Burcht waar het Toeters & Bellenbal wordt gehouden met een Bal Masqué. De avond staat in het teken van het motto ‘Nar Veure doet ut al 44 joar met toeters & bellen’.

Prins Krommediek 23e Eus Heugens, Opper Bas Bruinsma, Hofdames Michelle Korteweg en Sharon Langendam en de Raad van Elf verwelkomen alle feestgangers graag. Bar Gebeure, Merweboertjes, Afzakkers, Rataplan, Boere Soulstampers, The Rolling Tones, Koorenbouters  De Slobbers, De waaghalzen en Foutje bedankt zorgen voor de muzikale noten. Ook is er een feestzanger, Nick Koot. Ook de Merwekrabbers, de Schenkeltrappers en de Markzotten uit Gouda zijn aanwezig. De avond begint om 21.00 uur, het leutpaleis is om 20.30 uur open.

Zondag 28 januari is het de beurt aan de jeugd met het familiecarnaval. Optredens zijn er van de Merwekrabbers Jeugd, de Schenkelbengels en de Dansmariekes. Voor de muzikale noot zorgen de jeugdkapel Bende van Ellende, Afzakkers en Bar Gebeure. DJ Sambal zorgt voor de entertainment en kinderen kunnen professioneel (gratis) geschminkt worden. De middag begint om 13.30 uur. Voor meer info www.narveure.nl.

 

 

 

 

Geef een reactie