Actueel

reageer als eerstzo 15 dec 2019

Dordts wielerduo fietst 1.300 kilometer in acht dagen voor Daniel den Hoed

DORDRECHT – Perry Lodder en Maikel Ossewaarde zijn twee enthousiaste wielrenners uit Dordrecht. De afgelopen jaren is racefietsen hun passie geworden. Met de Dordtse fietsclub L’Equipe078 fietsen ze iedere zondag een route variërend van 80 tot 200 kilometer. Voor komende zomer hebben ze een iets ambitieuzer fietsproject op het programma staan.

“Met de racefiets zijn wij inmiddels verschillende uitdagingen aangegaan”, vertellen ze. “Onder andere de IJsselmeer Challenge en de Fietselfstedentocht. Dit hebben wij kunnen doen omdat we gezond zijn. Wij realiseren ons dat een goede gezondheid geen vanzelfsprekendheid is, maar dat wél zou moeten zijn. Daarom hebben wij besloten een nieuwe uitdaging aan te gaan en dat is met zekerheid de grootste uitdaging die wij tot heden zijn aangegaan!”

Monsterrit
Die Tour for Life mag zeker een sportieve uitdaging genoemd worden. In acht dagen tijd, van 23 tot en met 30 augustus, wordt in teams een monsterrit afgelegd op de fiets van 1.300 kilometer vanuit Italië naar Nederland. Het evenement staat in het teken van het steunen van het Daniel den Hoed Fonds en hun onderzoek naar kanker. Bedrijven en particulieren kunnen Perry en Maikel sponsoren. Bedrijven kunnen in ruil daarvoor in aanmerking komen voor hun logo op de wieltenues, de weblog en/of de sociale netwerkkanalen van het team. De teller op www.tourforlife.nl/Lequipe078 staat inmiddels op ruim 4.000 euro.

 

 

Geef een reactie