Actueel

1 reactiewo 2 mei 2018

Dordtse rent benen uit lijf voor Sammie

DORDRECHT – Nog maar een half jaar heeft ze Sammie, maar voor geen goud wil ze haar mini-chihuahua kwijt (Foto: Thymen Stolk). Afgelopen zaterdag doorkruiste Wendy Lemans (40) vanaf de Eddingtonweg via Nieuw Krispijn en Dubbeldam de halve stad om haar hondje bij de kruising Laan der Verenigde Naties met de Randweg te pakken te krijgen. “Ik heb nog nooit zoveel spierpijn gehad,” zegt ze, terwijl ze dolgelukkig haar viervoeter weer in de armen sluit.

“Ik ben Sammie aan het trainen, want hij komt uit Bulgarije waar hij alleen maar binnen heeft gezeten als fokhondje. Hij loopt al aardig goed aan de riem en blijft op de plekken waar hij los mag, steeds beter bij me. Afgelopen zaterdag vond hij echter een boterham op straat. Ik denk dat door het vinden van eten zijn overlevingsinstinct ging werken en hij op de vlucht sloeg. Roepen hielp niet, dus ik ben er achteraan gaan hollen.”

Wendy vervolgt: “Op de route die Sammie aflegde, stak hij tal van grote kruispunten over. Ik vroeg mensen om hem tegen te houden, maar helaas reageerde lang niet iedereen. Toch waren er heel wat mensen die wel hielpen. Ik ben hen ontzettend dankbaar!” Lees verder in Dordt Centraal.

 

 

 

 

Eén reactie op “Dordtse rent benen uit lijf voor Sammie”

  1. […] DORDRECHT – Nog maar een half jaar heeft ze Sammie, maar voor geen goud wil ze haar mini-chihuahua kwijt. Afgelopen zaterdag doorkruiste Wendy Lemans (40) vanaf de Eddingtonweg via Nieuw Krispijn en Dubbeldam de halve stad om haar hondje bij de kruising Laan der Verenigde Naties met de Randweg te pakken te krijgen. “Ik heb nog nooit zoveel spierpijn gehad,” zegt ze, terwijl ze dolgelukkig haar viervoeter weer in de armen sluit. Lees meer op : https://dordtcentraal.nl/actueel/dordtse-rent-benen-lijf-sammie/   […]

Geef een reactie