Actueel

reageer als eerstdi 11 sep 2018

Dordtse verenigingen nemen deel aan de Grote Clubactie

DORDRECHT – De Grote Clubactie gaat weer van start. Ook in Dordrecht doen er weer heel wat verenigingen mee aan de jaarlijkse actie waarmee de clubkas gespekt kan worden. 80 procent van de opbrengst van de loten gaat direct naar de verenigingen. Geld dat uiteraard goed gebruikt kan worden.

De Grote Clubactie beleeft dit jaar alweer de 46e editie. Directeur Frank Molkenboer: “Verenigingen hebben de inkomsten uit de Grote Clubactie hard nodig. Ze kunnen het goed gebruiken voor nieuwe doeltjes, tenues of een likje verf voor het clubgebouw. Het geld krijgt een goede en doelgerichte bestemming. Van elk verkocht lot à 3 euro per stuk gaat 2,40 euro direct naar de vereniging. Ook dit jaar kunnen vrienden, familie en inwoners van Dordrecht, de deelnemende clubs ondersteunen. Ze maken dan ook nog eens kans op één van de 32.000 prijzen uit de Grote Clubactie loterij!”

Jaarlijks doen er 5.500 sport-, cultuur- en hobbyverenigingen mee aan de landelijke actie. Zo’n 225.000 lotenverkopers realiseren daarmee samen rond de 9 miljoen euro. Verenigingen halen met deze actie per club gemakkelijk een bedrag tussen de 1.000 en 15.000 euro. Leden die de meeste loten verkopen, maken kans op een mooie prijs.

Geef een reactie