DORDRECHT – De wedstrijd Wie heeft de mooiste tuin van Dubbeldam? is gewonnen door SDK Kinderopvang Toermalijn. (Foto: Stolk Fotografie)

keer, maar wel de feestelijk versierde tuin en speelplaats van SDK Kinderopvang Toermalijn aan de Dubbelsteynlaan West. De leidsters van Toermalijn reageerden enthousiast toen bestuursleden van De Dubbeldamse Oranjevereniging, organisator van de wedstrijd, het goede nieuws kwamen brengen. Toen de kinderen hoorden wat de prijs inhield, reageerden ook zij enthousiast. Die prijs is namelijk een lekker ijsje van De IJswinckel voor alle kinderen van Toermalijn. Naast De Dubbeldamse Oranjevereniging wordt deze prijs deels gesponsord door De IJswinckel aan het Damplein in Dubbeldam.

De Dubbeldamse Oranjevereniging wil volgend jaar groter uitpakken met de wedstrijd voor de mooist versierde Dubbeldamse tuin. Rondom Koningsdag kunnen inwoners van Dubbeldam gratis een versierpakketje ophalen waar onder meer vlaggetjes in zitten. Die kunnen dan alvast dienen als basis voor de rest van de tuinversiering.