Actueel

reageer als eerstdo 8 mrt 2018

Eerste Dordrecht Football Cup U19

DORDRECHT – De eerste editie van de Dordrecht Football Cup wordt zaterdag 24 en zondag 25 maart gehouden in het Riwal Hoogwerkers Stadion. Deze eerste editie van het internationale toernooi heeft het volgende spelersveld: Crossfire Premier (USA), Júbilo Iwata (Japan), KV Mechelen (België), Royal Excel Moscron (België), ADO Den Haag en uiteraard host van het toernooi: FC Dordrecht.
Het toernooi is een samenwerking van AcademyTrips.com en FC Dordrecht. Tijdens het toernooi strijden de zes teams met 18-jarige spelers om de cup. De wedstrijden van het toernooi beginnen op zaterdag 24 maart om 10.00 uur. Alle wedstrijden zullen plaatvinden in het stadion en hebben een tijdsduur van 2 x 30 minuten. Op zondag 25 maart wordt rond 12.00 uur de finale gespeeld, om vervolgens de prijs uit te reiken aan de winnaar van het toernooi. Later op de dag wordt in het Riwal Hoogwerkers Stadion de Jupiler League wedstrijd FC Dordrecht – Go Ahead Eagles gespeeld om 14.30 uur.
Het toernooi hoopt op veel bezoekers tijdens beide speeldagen. De locatie beschikt over genoeg parkeergelegenheid rondom het stadion en de entree van het toernooi is gratis.

Geef een reactie