DORDRECHT – FC Dordrecht heeft aan de midweekse thuiswedstrijd tegen Vitesse Arnhem vanavond op de valreep een punt overgehouden. De wedstrijd leek uit te draaien op een 1-2 nederlaag, maar in de 98e minuut maakt Codutti alsnog de bevrijdende gelijkmaker. (Foto’s: Stolk Fotografie)

In de eerste helft kregen beide teams wat kansen. Osundina was namens FC Dordrecht het dichtste bij een goal, maar zijn schot belandde tegen de paal.

Net na de rust kwam Vitesse via Macheras op een 0-1 voorsprong. In de 67e min maakte FC Dordrecht via Jari Schuurman de gelijkmaker. De thuisploeg kreeg net voor het einde van de reguliere speeltijd de 1-2 om de oren via Jonathans. Dat leek ook de eindstand te worden, totdat Codutti ver in blessuretijd alsnog de Krommedijk liet juichen.