DORDRECHT – Na de uitwinst in Amsterdam maandagavond heeft FC Dordrecht vanavond ook de thuiswedstrijd tegen Jong PSV gewonnen. Het werd 2-0 op de Krommedijk. (Foto: Stolk Fotografie)

In de eerste tien minuten was het nog een echte wedstrijd, totdat in de dertiende minuut keeper Schiks van Jong PSV de rode kaart kreeg, nadat hij Slory buiten het zestienmetergebied onderuit haalde en daarmee de kans op de 1-0 voor FC Dordrecht ontnam. De Dordtenaren voerden daarna de druk op en kregen wat kansen, waaronder twee schoten op de paal. In de blessuretijd van de eerste helft schoot Devin Haen de Dordtse ploeg verdiend op voorsprong.

In de tweede helft ging Dordrecht op zoek naar meer goals. Het was Shein die in minuut 80 de bevrijdende 2-0 maakte. Door de winst staat FC Dordrecht met vijftien punten uit negen wedstrijden op de zesde plek van de KKD.