DORDRECHT – Op de bouwplaats van Amstelwijck Park was het afgelopen donderdag feest. Kopers, afgevaardigden van de gemeente Dordrecht, het ontwikkel- en bouwteam van ABB Bouwgroep en andere betrokkenen vierden de start bouw van fase 2. Aan wethouder Maarten Burggraaf de eer om één van de palen te slaan. Na het officiële moment was er gelegenheid om te proosten en elkaar beter te leren kennen. (Foto: ABB)

Een groot deel van de woningen van fase 1 is inmiddels opgeleverd en daarom is er een start gemaakt met de bouw van fase 2. Amstelwijk Park bestaat in totaal uit 190 luxe woningen. In fase 2 worden er 54 woningen gebouwd. Deze fase bestaat uit landhuizen (vrijstaande villa’s), twee-onder-een-kapwoningen en eengezinswoningen. De eengezinswoningen komen grotendeels aan de Laan van Londen en de landhuizen en twee-onder-een-kapwoningen komen in het (bestaande) groen aan de Oostkil.

Bewoners gezocht

Op zoek naar een nieuwbouwwoning met de zekerheid dat deze ook daadwerkelijk gebouwd wordt? In fase 2 zijn nog enkele woningen beschikbaar. De verkoop van fase 3 is inmiddels ook gestart. Bekijk het actuele aanbod op: amstelwijckpark.nl/aanbod.

Waarom kopers kiezen voor Amstelwijck Park:

  • De aantrekkelijke en rijke architectuur. Geen woning is hetzelfde.
  • De mogelijkheden om een droomwoning te realiseren door de vele ruwbouwopties.
  • Duurzaamheid: alle woningen hebben een energielabel A+++. Ze zijn energieneutraal of zelfs energieleverend.
  • De grootte van de woningen en de vele slaapkamers.
  • De inrichting van de groene woonwijk en de ligging.

Alle kopers zijn het erover eens: “Amstelwijck Park is een hele goede keuze!”

Natuurlijk

Het groen verwelkomt je met open armen in Amstelwijck Park. De parkjes met wandelpaden en natuurlijke speelvoorzieningen nodigen uit om hier te verblijven en geven een permanent vakantiegevoel. Er worden diverse type huizen gerealiseerd, waaronder landhuizen, twee-onder-een-kapwoningen, eengezinswoningen en appartementen. In huis wordt het heerlijk vertoeven. De huizen zijn ruim opgezet en zeer energiezuinig. Alle woningen krijgen een A+++ label en zijn energieneutraal of zelfs energieleverend. In deze groene woonwijk kunnen kinderen vrij buitenspelen en ontstaat er een mooie wandelroute door de wijk. 

Interesse?

Interesse in één van de woningen of nog vragen? Bekijk dan het aanbod op de website (amstelwijckpark.nl/aanbod) en/of neem contact op met de makelaars Gerbert Schreurs namens ABB Bouwgroep (06-20211361) of Ursula van den Heuvel namens OZP Makelaars (078-6351753).