Actueel

1 reactievr 31 aug 2018

Feestelijke opening Het Magazijn

DORDRECHT – Sinds 1 juli is in het voormalige pand van het Centrum voor Beeldende Kunst (CBK) aan de Voorstraat 180 (Foto: Thymen Stolk) een geheel nieuw concept voor de stad van start gegaan. In Het Magazijn bundelen Dordtse ondernemers en de SBK Kunstuitleen & Galerie hun krachten. Met een combinatie van restaurant, stores, kunstuitleen en galerie biedt Het Magazijn een unieke ervaring. Om dit te vieren is er op zaterdag 1 september The Grand Opening.

Er is een feestelijk programma van 12.00 tot 01.00 uur. ’s middags draait DJ Total Rico. Om 19.00 uur zal wethouder Maarten Burggraaf een officiële openingshandeling verrichten. Vervolgens zijn er live-optredens van Tangerine, dat het nieuwe album Because of You presenteert en The Artificial. Met het Dordtse DJ collectief Rubbers Legs Movement wordt de dag om 21.00 uur swingend afgesloten. SBK Kunstuitleen & Galerie opent de expostie ‘Higher Animal’ welke tot en met 31 oktober te zien is.

Eén reactie op “Feestelijke opening Het Magazijn”

  1. […] DORDRECHT – Sinds 1 juli is in het voormalige pand van het Centrum voor Beeldende Kunst (CBK) aan de Voorstraat 180 een geheel nieuw concept voor de stad van start gegaan. In Het Magazijn bundelen Dordtse ondernemers en de SBK Kunstuitleen & Galerie hun krachten. Met een combinatie van restaurant, stores, kunstuitleen en galerie biedt Het Magazijn een unieke ervaring. Om dit te vieren is er op morgen 1 september The Grand Opening. Lees meer op :  https://dordtcentraal.nl/actueel/feestelijke-opening-magazijn/  […]

Geef een reactie