DORDRECHT – De start van het recreatieseizoen bij Biesboschcentrum Dordrecht wordt groots aangepakt met een feestelijke seizoensopening op 1 en 2 april. Voor iedereen die van avontuur houdt, de natuur wil ontdekken of met heel het gezin lekker naar buiten wil gaan, zijn er een weekend lang heel veel activiteiten in de natuur.

In het eerste weekend van april kan er volop gevaren en gewandeld worden met de boswachter en natuurgidsen. Daarnaast zijn er heel veel extra’s. Kom vogels spotten, huur een kano of doe mee met diverse fotografie- en schilderworkshops. Bezoek de originele Griendkeet op het Griendmuseumpad, een eiland tegenover het bezoekerscentrum, of wandel met de fotozoektocht richting de Zuileshoeve waar ook genoten kan worden van koffie/thee en taart. Ook zijn er kinderactiviteiten zoals een stempelkaart met leuke opdrachten, sporten in de natuur en nog veel meer.
Na het succes van vorig jaar, kunnen bezoekers zich op zaterdagavond weer laten betoveren tijdens het Biesbosch Lichtspoor. Volg het lichtspoor en ervaar de magie waarbij de natuur ontwaakt in licht en geluid. Zie voor alle informatie: www.biesboschcentrumdordrecht.nl.